joi, 13 noiembrie 2008

O zi abstracta [din multele ce vor veni...]

Azi am ajuns la concluzia k viata [mai ales cea de student] poate fi o FRAUDA!! daca intorci capul cand nu trebuie...daca privesti unde nu trebuie...daca vorbesti cand nu trebuie si cu cine nu trebuie..si mai ales daca te afli unde nu trebuie (adica intr-o sala mare cu supraveghere video si avioane care zboara [si aici ma refer strict la cele din perioada gradinitei - din hartie] )

Dar am sa schimb brusc subiectul [sau poate nu]
Pentru exersarea abilitatilor m-am gandit sa va propun (voua dragilor cititori) o tema la care astept raspuns...aveti fix 20 de minute pentru a scrie pe o foaie de hartie, din momentul in care cititi, (abstract vorbind 'foaie de hartie') raspunsul la intrebarea: EU?

P.s. Sper sa nu dezamagesc cu o singura intrebare (eu nu am facut fata la 14 :-< )...cat despre raspuns.."libertate frate"

4 comentarii:

Ancutzyka spunea...

Comentez eu prima(imi place ideea de a comenta, nu de alta): sunt o persoana ___ si imi place sa ___..si mai multe veti afla de pe site-ul meu :)) [glumesc...] Daca m-as referi strict la ziua de azi, la lucrarea de azi, raspunsul ar fi tot o intrebare: "ce caut EU aici si de unde ar trebui sa stiu EU toate astea..EU as vrea sa fug si sa ma ascund"
Dar mi s-au scurs cele 20 de minute..e greu pentru unii (EU de exemplu) sa mai gaseasca cuvintele la ora asta si dupa o asa zi..

Masta spunea...

N-am nevoie de 20 de minute, ci de 4 secunde. Eu=prost

Unknown spunea...

Deci nush cum sa incep dar vedeti voi trebuie sa stabilim niste lucruri ..... hartia este un obiect usor de aceea forta gravitationala nu reuseste sa adauge suficienta viteza pentru a parcurge distanta dorita in timpul primordial (4 sec). Deci din punct de vedere fizico-cuantic este demonstrat faptul ca un obiect greu (cu o masa peste limita admisa .... sa zicem, ca exemplu, de 1 kg) va traversa distanta dorita intr-un timp mult mai scurt decat o foaie de hartie. Acest lucru se datoreaza greutatii care reuseste sa multiplice mult mai eficient masa obiectului greu in comparatie cu foaia de hartie. O forta mai mare (rezultata din multiplicarea masei) duce la o viteza mult mai mare deci un timp mult mai scurt necesar parcurgerii distantei dorite :P

Unknown spunea...

hei.... in 4 secunde nu ajunge foaia pana la tine:p dar oricum.... locul tau e acolo unde simti ca apartii....dar stiu... asta e intrebarea cea mai dificila pentru cei care gandesc prea mult:))