luni, 3 noiembrie 2008

Prima lucrare...

Imi cer scuze k scriu cu intarziere...prima lucrare asadar a fost joi..la Logica....
Dar cum a inceput povestea? Pai..dupa ce am urcat 7 etaje la prima ora, respectiv 8 (treapta cu treapta / liftul e un mit) aud zvonul ca o grupa a dat o lucrare neanuntata la Logica..deci noi am fi fost urmatorii. Ca niste studenti sarguinciosi, constiinciosi [etc, etc...] ce suntem, am incercat sa aflam subiectele. Asadar s-a dat un telefon si am aflat urmatoarele: "la primul subiect era ceva cu arbori...la al doilea definitia substitutiei...iar la al treilea ceva cu ~g de mana~ "... : Bine bine...dar cand am facut noi ceva despre arbori la Logica...si ce e ala ~g de mana~ ?! [intrebarile uzuale in astfel de cazuri]..
Si a venit momentul adevarului...in timp ce proful ne dicta subiectele, unul dintre colegi (cu spirit de observatie) a remarcat: "uite-l si pe ~g de mana~ "..Bietul ..era o simpla notatie pt o multime...da nah..
Speram k proful se tine de cuvant si ca a fost doar o modalitate de a ne verifica nivelul de cunostinte [aaa :-? .. sub nivelul marii? :-B ...hmm]...oricum..vorba aceluiasi coleg : "inafara de faptul k luam zero puncte nu e nimic rau... "
Acum asteptam ...cu interes... partialele din saptamana ce urmeaza...
La urma urmei...'noi sa fim sanatosi' :))

Un comentariu:

Masta spunea...

noi sa fim sanatosi si burtile noastre pline