sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Ce facem noi..informaticienii...


...nu dormim noaptea, facem teme si proiecte in ultimul moment, bantuim ziua prin facultate..unde eventual mai dormim cu capul pe banca. Dar o sa trecem peste asta. Momentan..ne facem prietenii cartilor...Sa citesti o carte a devenit un lucru greu de infaptuit cand calculatorul si netul iti ofera atatea si atatea. Dar sa tii in mana o carte, sa ii rasfoiesti cu grija paginile, sa o pui intr-un loc ferit de praf...asta e farmecul...
Noi(adica Rafael, Marius si subsemnata) vrem sa va prezentam o mica parte din lumea imensa a cartilor...cititi despre Prietenii cartilor pe site sau vizionati blogul .

joi, 8 ianuarie 2009

Eco-teh

Daca tii la lumea in care traiesti si la natura care iti ofera atatea minunatii..atunci pretuieste-o! Citeste ECO-TEHh

miercuri, 7 ianuarie 2009

Ce fac informaticienii in timpul liber...;)) (altii de data asta)

Proiectul BetterWeb prezinta site-urile web din perspectiva crearii acestora in mod profesionist...cu siguranta veti gasi utile informatiile puse la dispozitie, in curand, de catre colegii mei :)

sâmbătă, 3 ianuarie 2009

Ce fac informaticienii in timpul liber...;))

Reviste noi apar mai mereu...dar doar unele din ele iti ofera ceva cu adevarat folositor in paginile lor frumos colorate si mai mult sau mai putin costisitoare. Vreau sa va prezint revista Jazzup a colegilor mei de la facultate, in care cu siguranta veti gasi ce sa cititi.

jazzup.freehostia.com