duminică, 30 noiembrie 2008

ce gandesc...

Se pare totusi ca nu mi-a luat chiar o saptamana sa ma hotarasc sa mai scriu ceva [asta ca un raspuns pt un curios :P ]..sa scriu ceva despre mine..pentru asta m-a inspirat Tudor Chirila..de fapt un joc propus de el..http://tudorchirila.blogspot.com/2007/03/21-de-cuvinteciteste-si-da-mai-departe.html Si am intrat in joc..si imi place..si il propun tuturor: alegeti-va 21 de cuvinte; 21 de cuvinte care va reprezinta, care va descriu, pe care va place sa le auziti/rostiti..eu mi-am ales[clk pe imagine k sa vedeti mai bine :d]..si sunt curioasa ce ati ales voi!


joi, 13 noiembrie 2008

O zi abstracta [din multele ce vor veni...]

Azi am ajuns la concluzia k viata [mai ales cea de student] poate fi o FRAUDA!! daca intorci capul cand nu trebuie...daca privesti unde nu trebuie...daca vorbesti cand nu trebuie si cu cine nu trebuie..si mai ales daca te afli unde nu trebuie (adica intr-o sala mare cu supraveghere video si avioane care zboara [si aici ma refer strict la cele din perioada gradinitei - din hartie] )

Dar am sa schimb brusc subiectul [sau poate nu]
Pentru exersarea abilitatilor m-am gandit sa va propun (voua dragilor cititori) o tema la care astept raspuns...aveti fix 20 de minute pentru a scrie pe o foaie de hartie, din momentul in care cititi, (abstract vorbind 'foaie de hartie') raspunsul la intrebarea: EU?

P.s. Sper sa nu dezamagesc cu o singura intrebare (eu nu am facut fata la 14 :-< )...cat despre raspuns.."libertate frate"

luni, 3 noiembrie 2008

Prima lucrare...

Imi cer scuze k scriu cu intarziere...prima lucrare asadar a fost joi..la Logica....
Dar cum a inceput povestea? Pai..dupa ce am urcat 7 etaje la prima ora, respectiv 8 (treapta cu treapta / liftul e un mit) aud zvonul ca o grupa a dat o lucrare neanuntata la Logica..deci noi am fi fost urmatorii. Ca niste studenti sarguinciosi, constiinciosi [etc, etc...] ce suntem, am incercat sa aflam subiectele. Asadar s-a dat un telefon si am aflat urmatoarele: "la primul subiect era ceva cu arbori...la al doilea definitia substitutiei...iar la al treilea ceva cu ~g de mana~ "... : Bine bine...dar cand am facut noi ceva despre arbori la Logica...si ce e ala ~g de mana~ ?! [intrebarile uzuale in astfel de cazuri]..
Si a venit momentul adevarului...in timp ce proful ne dicta subiectele, unul dintre colegi (cu spirit de observatie) a remarcat: "uite-l si pe ~g de mana~ "..Bietul ..era o simpla notatie pt o multime...da nah..
Speram k proful se tine de cuvant si ca a fost doar o modalitate de a ne verifica nivelul de cunostinte [aaa :-? .. sub nivelul marii? :-B ...hmm]...oricum..vorba aceluiasi coleg : "inafara de faptul k luam zero puncte nu e nimic rau... "
Acum asteptam ...cu interes... partialele din saptamana ce urmeaza...
La urma urmei...'noi sa fim sanatosi' :))